Despre Bronzetto - Salon bronzare profesionala Constanta

BRONZETTO este singurul salon de bronzare profesionala din Constanta care este dotat numai cu aparate de bronzare Ergoline.

About us

"Get a safe and golden tan"

BRONZETTO este singurul salon de bronzare profesionala din Constanta care este dotat numai cu aparate de bronzare Ergoline, cu ajutorul carora ofera servicii de bronzare de cea mai inalta calitate clientilor.

"Marca Ergoline face parte din compania fondata de Josef Kratz Sr. in 1927. S-a dezvoltat pornind de la o companie de productie a aparatelor de sauna si a devenit liderul incontestabil in domeniul solariilor. Tehnologia inovatoare, designul futurist precum si constructia ireprosabila au contribuit la succesul mondial al marcii Ergoline. 

La sfarsitul anului 2012, Bronzetto - tanning studio prin colaborare cu prestigiosul brand Ergoline, aduce si in Constanta 3 dintre cele mai performante aparate de bronzare: Esprit 770S, Sunrise 480 si Excellence.

Un aspect important al produselor Ergoline este ergonomia care asigura un confort maxim pentru sedintele de bronzare. 

Solariile sunt permanent echipate cu tehnologie de varf in materie de bronzare si au fost concepute in stransa colaborare cu specialistii dermatologi. 

Iubitorii bronzului pot avea incredere deplina in calitatea Ergoline si pot beneficia de consultanta de specialitate a echipei noastre. In functie de tipul de piele, te poti bronza in una din cele 4 cabine disponibile la studio. 

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra va garantam faptul ca aparatele Ergoline sunt verificate periodic si lampile UV schimbate.

TOP