Ten tip I (aprox. 2% din populatia Europei Centrale): ten foarte deschis, par rosiatic, ochi albastri, tendinta foarte puternica de a manifesta arsuri solare. Timp recomandat de expunere la solar: 5 minute - maxim 10 min

Ten tip II (aprox. 12% din populatia Europei Centrale): ten deschis, par blond spre castaniu mediu, ochi albastri spre gri sau verzi, tendinta puternica de a manifesta arsuri solare. Timp recomandat de expunere la solar: 10minute - maxim 20minute

Ten tip III (aprox. 78% din populatia Europei Centrale): ten normal, par blond inchis spre castaniu, ochi gri spre caprui, tendinta moderata de a manifesta arsuri solare. Timp recomandat de expunere la solar: 20minute - maxim 30minute

Ten tip IV (aprox. 8% din populatia Europei Centrale): ten castaniu deschis spre masliniu, ochi si par de culoare inchisa, usoara tendinta de a anifesta arsuri . Timp recomandat de expunere la solar: maxim 40minute.

In jur de doua pana la patru saptamani de la expunere. Datorita regenerarii naturale a pielii, celulele stratului superior se exfoliaza. Dupa aprox. 28 de zile, pielea va fi automat regenerata. Printr-o ingrijire corespunzatoare, cu produse cosmetice spre exemplu, bronzul poate fi prelungit. 

In functie de rezultatele pe care doriti sa le obtineti si de pigmentul pe care il aveti, este indicat ca primele 4 -5 sedinte sa le faceti la un interval de 1 – 2 zile. Pentru intretinerea bronzului este recomandat sa veniti o data pe saptamana

La studio exista 2 tipuri de lotiuni: unele care se folosesc inainte de bronzare care au rolul de a hidrata si accelera bronzul si cele care se folosesc dupa bronzare care ajuta la intretinerea culorii pe o durata mai lunga de timp.

Se face dus dupa 3 - 4 ore de la sedinta de bronzare

Este bine sa evitati acest lucru deoarece este recomandatsa nu aveti o expunere excesiva la razele UV, exista riscul arsurilor.

Daca expunerea la soare nu va este nociva, cu siguranta nu va este nici solariul. Nu exagerati, totusi, pentru a preveni solicitarea peste masura a corpului. Daca aveti dubii, consultati medicul.

Ideal ar fi sa lasati arsura sa se vindece, neexpunandu-va la soare cateva zile; ingrijiti-va pielea cu produse hidratante si consumati multe lichide. In cazul unei arsuri severe, consultati medicul sau farmacistul.

Puteti folosi solarul o data sau de doua ori pe saptamana. Cateva minute de expunere sunt suficiente pentru a vi-l pastra. 

TOP