Aparate bronzat Ergoline

Ergoline Esprit 770-S

About us

Eleganta si indrazneala se pot imbina placut cu Esprit 770. Pentru persoanele care adora culorile si adrenalina, Esprit 770 reprezinta atractia maxima. Prin tehnologia Dynamic Power poti regla intensitatea luminii iar optiunea Power Settings poti controla focalizarea uniforma a lampilor pana la nivelul maxim de Power ales. Esprit 770 Candy Orange asigura cu iluminare Mood Lights un mediu perfect pentru bronzare.

Ergoline Excellence 800

About us

Forma ergonomica a aparatului de bronzare Excellence 800 va ofera clasicul confort Ergoline in timpul sesiunii de bronzare, care nu se intalneste la alte solare. Posibilitatea reglarii temperaturii din timpul sesiunii alegerea ambientului muzical din dotarea cu MP3 a aparatului precum si optiunea de Aroma Therapy va va cuceri cu siguranta.

Sunrise 480

About us

Acest aparat de bronzare este dotat cu 3D Surround System si MP3 dock, lasandu-va optiunea sa ascultati muzica din propriul MP3 Player. De asemenea clima foarte silentioasa ambient lightningul ofera o sedinta de bronzare foarte relaxanta.


Ergoline Beauty Angel C46 Sun

Combinatia unica de tuburi face ca solarul BEAUTY ANGEL C 46 SUN sa satisfaca nevoi individuale de frumusete si bunastare. Functia sa Beauty Select ofera posibilitatea de a selecta tipul de bronzare pe care fiecare client il doreste, pentru a obtine frumusetea individuala dorita. FRUMUSETE PURA: INTINERIRE EFICIENTA A PIELII Tuburile BEAUTY LIGHT va asigura nu doar bronzare, ci si o intinerire eficienta a pielii. Lumina este absorbita prin celulele de tesut unde se stimuleaza producerea de colagen, elastina si acidul hialuronic. Rezultatul este o piele ferma si stralucitoare pe intreg corpul. Acest proces nu bronzeaza pielea. FRUMUSETE SI SOARE: EFECTELE BIOPOZITIVE ALE RAZELOR DIN SOLAR. Tuburile BEAUTY LIGHT contin o doza redusa de raze UV pentru a adauga beneficii biopozitive ca cele ale razelor soarelui.

TOP